top of page

18 лютого 2024 року

Успішне проходження професійної практики магістрантами

На кафедрі технології молока і молочних продуктів проведено успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні здобувачами першого курсу освітнього ступеня "Магістр" за спеціальністю 181 "Харчові технології" в рамках освітньо-професійної програми "Технології зберігання, консервування та переробки молока". Практику було організовано у межах міжнародного договору між Національним університетом харчових технологій (Україна) і Природничим університетом у Любліні (Республіка Польща), що був підписаний проректором з наукової роботи Сергієм Токарчуком і проректором з науки та міжнародих зв′язків  Бартошем Соловей.  

Згідно з графіком навчального процесу, наші студенти розпочали професійну практику 15 січня 2024 року і успішно завершили її 11 лютого 2024 року. Цей період став для наших магістрів унікальною можливістю для подальшого професійного зростання та здобуття цінного досвіду у сфері харчових технологій в країні ЄС.

Протягом цього часу магістранти брали участь у практичних заняттях та наукових дослідженнях, що охоплювали всі аспекти технологій зберігання, консервування та переробки молока. Вони отримали можливість опанувати методи досліджень із застосуванням сучасного обладнання, вивчили нові технології та стандарти виробництва. Здобуті знання та практичні навички стали невід'ємною частиною  професійної підготовки магістрантів. Наприкінці практичної підготовки здобувачі вищої освіти отримали сертифікати про проходження практики.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку професорам Природничого університету у Любліні Станіславу Млеко і Марті Томчинській-Млеко за теплий прийом, організацію і супроводження практичної підготовки наших студентів!  Допомога наших польських колег є неоціненним внеском у підвищення якості освіти у межах освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока», а отриманий магістрантами позитивний практичний досвід буде корисним у їхньому майбутньому кар'єрному зростанні.

Бажаємо нашим магістрантам подальших успіхів у науковій і професійній діяльності у сфері харчових технологій та віримо в їхнє світле майбутнє під мирним небом України!!!

 

bottom of page