top of page

20 лютого 2024 року

Триває педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів

19 лютого 2024 року, відповідно до програми педагогічної практики у межах освітньої складової підготовки докторів філософії в НУХТ, аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Іван Дмитренко прочитав лекцію на тему «Вітчизняні виробники морозива» у межах дисципліни «Авторське морозиво та заморожені десерти. Промислові і крафтові технології» для збірної академічної групи бакалаврів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Зокрема, у межах лекційного матеріалу бакалаври ознайомилися з найпопулярнішими в Україні видами морозива та обсягами його виробництва,  лідерами промислового виробництва вітчизняного морозива, сучасним асортиментом морозива та оригінальними новинками, впровадженими у виробництво АТ «Житомирський маслозавод», ТМ «Ласунка», ПРАТ «Львівський холодокомбінат», компанією «Ласка».

Слід відмітити надзвичайно цікавий матеріал, який був презентований Іваном Дмитренко наочно у вигляді діаграм, рисунків, фотографій, а також шляхом аналізу власного професійного досвіду. Лекція була сприйнята студентами дуже позитивно та з високою зацікавленістю. Слід відзначити, що активна частина практики (40 годин аудиторного навантаження) сприяє розвитку творчої педагогічної майстерності у аспірантів, що є важливим аспектом у безперервному процесі підготовки науково-педагогічних кадрів для нашого навчального закладу. Педагогічна практика триває. Чекаємо на її успішне виконання і захист звітів!   

 

bottom of page