top of page

30 червня 2023 року

Навчання наших здобувачів в рамках академічної мобільності Еразмус+ в Польщі

В рамках академічної мобільності Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня бакалавр кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового Інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща).

Протягом весняно-літнього семестру 2022-2023 навчального року Анна проходила навчання у рамках програми академічної мобільності Еразмус+ в одному з найбільших закладів вищої освіти у південно-східній частині Польщі за узгодженою між нашими закладами навчальною програмою за спеціальністю «Харчові технології», ОПП «Харчові технології та інженерія».

Віримо, що отриманні знання знадобляться Анні у подальшому навчанні в НУХТ за освітнім ступенем бакалавр, особливо під час ґрунтовного опанування технологічних процесів, що відбуваються в ході виробництва, зберігання, реалізації харчових продуктів та впливають на їхню якість та безпеку. Проведений здобувачем час в Жешувському Університеті – цінний досвід, інший формат навчання, інвестиція в своє майбутнє та спогади на все життя.

Навчання здобувачів за програмою Еразмус+ сприятиме академічному розвитку, підвищенню мобільності, міжнародному співробітництву та поглибленню розуміння інших культур.

 

 

bottom of page