top of page

11.09.2023

Зустріч із гарантом освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» проф. Галиною Поліщук

11 вересня 2023 року гарант освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» проф. Поліщук Галина провела зустріч зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології.

Під час зустрічі магістранти ознайомилися зі структурою та змістом ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Здобувачам вищої освіти було пояснено їх право на вибір освітніх компонент для більш повного задоволення їх освітніх і кваліфікаційних потреб та ефективного використання можливостей закладу вищої освіти. Гарант акцентувала увагу здобувачів на тому, що вибір дисциплін вони здійснюватимуть із: загальноуніверситетського каталогу вибіркових дисциплін; каталогу спеціальності 181 «Харчові технології»; каталогу освітньої програми.

Також, гарант ОПП ознайомила магістрантів з Кодексом академічної етики НУХТ та повідомила, що з 2022-2023 навчального року для усіх першокурсників ОС бакалавр, магістр та ОНС доктор філософіі започатковано підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій на спеціально підготовлених бланках. Підписання вказаних декларацій підсилить особисту відповідальність здобувачів вищої освіти щодо виконання  ними усіх вимог Кодексу академічної етики під час навчання.

 

bottom of page