top of page

8 листопада 2023 р.

Здобувачі разом з викладачами відвідали підриємтва Білоцерківської агропромислової групи

Білоцерківська агропромислова група - це сучасний агропромисловий комплекс замкнутого циклу, завдяки якому повністю контролюється якість на кожному етапі виготовлення молочної продукції. Ферми з яких постачається молоко до Білоцерківської агропромислової групи розміщені поблизу виробничих потужностей в Полтавській області, тому продукція виготовляється тільки зі свіжого натурального молока. Система управління якістю та безпечністю харчових продуктів підприємства базується на міжнародному стандарті FSSC 22000.

Директор Роман Коваленко та провідні фахівці підприємства гостинно зустріли здобувачів та викладачів, познайомили з сучасним виробництвом вершкового масла, сиру плавленого та кисломолочного, сухого молока та сироватки, особливостями розроблення та впровадження нових молочних продуктів. Здобувачі отримали унікальну можливість вивчення сучасних тенденцій у сфері контролю якості сировини та готової продукції. Зокрема, ознайомилися з функціоналом приймальної, виробничої та мікробіологічної лабораторій. Продукція брендів «Біло» та «Білоцерківське» представлена у всіх національних торговельних мережах України та імпортується в 70 країн світу.

Впевнені, що здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів стануть висококваліфікованими фахівцями, продовжать традиції та підніматимуть на новий рівень молокопереробні підприємства.

Щиро вдячні фахівцям компанії «БіАГР» за змістовне знайомство з виробництвом.

#БІАГР #БІЛО #Білоцерківське

bottom of page