top of page

8 травня 2024 р.

Гостьова лекція для бакалаврів в межах дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів"

8 травня 2024 р. за ініціативи викладача кафедри, доцента Басс Оксани Олександрівни в межах дисципліни "Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості" для здобувачів освітнього ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" відбулася гостьова лекція Голови ТК-140 "Молоко, м'ясо та продукти їх переробки", заступника директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, доктора технічних наук Романчук Ірини Олегівни.

Тема гостьової лекції "Гармонізація стандартів у сфері виробництва молочної продукції - шлях до євроінтеграції".

До прослуховування доєдналися завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів професор Галина Євгеніївна Поліщук та викладачі кафедри, доценти Тетяна Григорівна Осьмак та Ульяна Геннадіївна Бандура. Жваве обговорення та питання студентів до лектора, які прозвучали по закінченню презентації, підтверджують зацікавленість здобувачів, як майбутніх фахівців галузі у представленій темі!

Щиро дякуємо Ірині Олегівні за дуже актуальну, цікаву та змістовну лекцію! Надіємося на продовження нашої співпраці в даному напрямі, адже переймання досвіду фахівців такого рівня сприяє не тільки навчанню студентів, а і підвищенню кваліфікації викладачів!

bottom of page