top of page

26 вересня 2023 р.

Гостьова лекція головного технолога ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології і ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію на тему «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробництва незбираномолочної продукції».  

Анатолій Лукащук ознайомив здобувачів вищої освіти з історією створення компанії Сhr. Hansen, офіційним дистриб'ютером якої є ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл», з її діяльністю та асортиментом натуральних інгредієнтів для виробництва харчових продуктів.

 Особливу увагу лектор приділив способам виробництва, видовому складу, умовам зберігання і застосування культур прямого внесення (DVS) у технологіях ферментованих молочних продуктів. Також було розглянуто критерії вибору мезофільних, термофільних, мезо-термофільних і спеціальних (додаткових) культур для виробництва широкого асортименту молочних продуктів, способи біологічного захисту і концепт удосконалення складу натуральних кисломолочних продуктів, сучасний асортимент бактеріальних культур на прикладі інноваційних серій YO-Flex® та eXact®.

Щиро дякуємо Анатолію Лукащуку за цікаву лекцію, проведену на високому професійному рівні,  та сподіваємося на подальші плідні й творчі зустрічі, які сприятимуть підвищенню рівня фахової підготовки технологів для підприємств молочної промисловості! 

bottom of page