top of page

01 грудня 2022 р.

Вебінар аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна».

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся вебінар «Контроль якості та безпечності сировини і готової продукції в молочній галузі», спікер – Артур Михалевич, аудитор ТзОВ «Гранд Серт Україна».

Онлайн-захід проходив в рамках навчальної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Модуль 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» для здобувачів 2 курсу ННІХТ спеціальності 181 «Харчові технології».

Метою заходу є формування у здобувачів цілісного сприйняття про об’єкти та види контролю якості, чинники, що впливають на формування якості продукції впродовж виробничого циклу, порядок здійснення контролю якості та безпечності продукції галузі. А за допомогою застосованих кейсів, спікер долучив здобувачів до колективної роботи, що сприяло кращому розумінню предметної області та професійної діяльності.

Дякуємо нашому експерту за можливість долучитись до навчального процесу! Отриманні здобувачами знання знадобляться для кращого розуміння основних концепцій, теоретичних та практичних проблем в галузі харчових технологій.

bottom of page